Gulvservice

Gulvarbejde i Rødovre og Glostrup

- Gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling

Trænger dine gulve til nyt liv, så kan vi hos gulvogmaler.dk hjælpe dig. Vi udfører gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling for kunder over hele København, og vi gør en dyd ud af at levere et godt stykke håndværk til en konkurrencedygtig pris. Som følge af vores mange års erfaring med gulvarbejde ved vi, hvordan man effektivt, men skånsomt behandler et gulv. Vi udfører gulvarbejde og gulvservice på følgende gulve:

  • Lakerede gulve
  • Trægulve
  • Plankegulve
  • Sildebensparket
  • Parketgulve
  • Massive gulve

Hvilken gulvservice skal dit gulv have?

Er dit gulv træt og trist at se på efter mange års slitage, og er det præget af misfarvninger, pletter eller ridser, så kan vi med vores gulvarbejde puste nyt liv i gulvet. Om det trænger til en gulvafhøvling eller gulvafslibning, og hvorvidt det skal have den ene eller den anden efterfølgende gulvbehandling, rådgiver vi dig om på baggrund af gulvets tilstand og type samt dine ønsker til udseende på gulvet.

 

Med et kvart århundrede i branchen har vi udført gulvservice på et hav af gulve, og som følge af det kan vi vejlede dig i de forskellige gulvbehandlingers fordele og ulemper. Vi tager også hensyn til, hvor meget trafik du forventer på gulvet, så det får den behandling, der bedst muligt beskytter gulvet smukt og holdbart.

 

Gulvarbejde til konkurrencedygtige priser

Vi synes, alle fortjener flotte, slidstærke gulve, og derfor tilbyder vi gulvarbejde af høj kvalitet, men til konkurrencedygtige priser. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og det vil du både kunne se og mærke på det arbejde, vi udfører. Ved at udføre et professionelt stykke gulvarbejde til gode priser går vi nemlig efter at blive vores kunders foretrukne valg, når de skal have udført gulvarbejde.

Kontakt os

Ønsker du at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

hCaptcha